Suomalaisvahti Antti Raannan edustama Arizona Coyotes on käymässä läpi tärkeitä jatkosopimusneuvotteluja. Sen tärkein tehtävä on kehitellä sopiva jatkopaperi joukkueen ykköstähdelle Oliver Ekman-Larssonille, jolle ollaan povattu jopa kahdeksan miljoonan vuosiansioita.

Myös toinen ruotsalaispuolustaja on istunut Coyotesin kanssa neuvottelupöydän ääressä, kun Ekman-Larssonin pakkiparina usein pelannut Niklas Hjalmarsson on Arizona Sports -radiokanavan mukaan pian allekirjoittamassa uuden kahden vuoden jatkosopimuksen.

Uusi sopimus olisi pitämässä Hjalmarssonin aavikkokaupungissa kesään 2021 asti. Lähde ei kerro sopimuksesta tarkempia yksityiskohtia.

Hjalmarsson siirtyi Arizonaan viime kesänä Chicago Blackhawksista. Debyyttikausi Kojooteissa ei ollut pelkkää juhlaa, sillä useiden loukkaantumisten lisäksi pelimäärää supisti useat katsomokomennukset. Joukkueen varakapteeniksi heti valittu ruotsalainen pelasi vain 48 ottelua, joiden aikana tehoja syntyi 1+8=9.

Kolminkertaiselle Stanley Cup -mestarille odotetaan ainakin pientä palkankorotusta, sillä hän tienaa nykyisellä sopimuksellaan 4,1 miljoonaa dollaria vuodessa.

Sopimus voidaan virallistaa aikaisintaan ensimmäinen päivä heinäkuuta.