Hurja huhu: Megatähti Erik Karlsson oli jo hilkulla siirtyä toiseen NHL-seuraan – nyt uusi mahdollisuus!

Sportsnetin arvostettu sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman tiputti maanantaina mielenkiintoisen siirtohuhun liittyen Ottawa Senatorsin tähtipakkiin Erik Karlssoniin.

Karlsson oli jo keväällä lähellä siirtyä vaihtokaupassa Vegas Golden Knightsiin, mutta kauppa kariutui kuitenkin aivan viime hetkellä. Friedmanin mukaan Golden Knights ei halunnut luopua viime kesän varaustilaisuudessa ensimmäisen kierroksen kuudentena pelaajana varatusta Cody Glassista.

Friedmanin tietojen mukaan Golden Knights aikoo kuitenkin katsoa vaihtokauppaa uudelleen nyt kesällä. Toimittaja huomauttaa, että megakaupan syntymisen esteenä voi olla se, että Golden Knightsilla ei ole tänä kesänä kuin vain yksi varausvuoro ensimmäisellä kolmella kierroksella.

Golden Knightsin kiikarissa on Friedmanin mukaan myös Washington Capitalsin tähtipuolustaja John Carlson, jonka sopimus päättyy heinäkuun 1. päivä.