Päävalmentaja Barry Trotzin ratkaisu jättää Washington Capitals heti mestaruusjuhlien jälkeen on saanut kiekkofanit järkyttyneiksi.

Uutista voi pitää jopa shokeeraavana. Varsinkin sosiaalisessa mediassa on ihmetelty huippuvalmentajan yllättävää ratkaisua.

Harva meni kuitenkin yhtä shokkiin kuin politiikan toimittaja Kelly Cohen, jonka ilmeet tallentuivat kaiken lisäksi tv-kuviin. Senaatin istunnosta kirjoittanut reportteri sai kuulla kesken töiden Trotzin ratkaisusta.

Ilme oli dramaattinen. Cohenin ilmeet olivat hulvattomia, kun hän ensin epäuskoisesti näpräsi kännykkää – ja sen jälkeen tietokonetta.

Videosta kasvoi heti viraalihitti. Sitä on jaettu suurissa jenkkimedioissa sekä Euroopassa. Moni on ihmetellyt toimittajan huvittavan dramaattisia ilmeitä.

– Minun piti saada romahtaa hiljaisesti. Nyt se romahdus ei ole tietenkään enää niin kovin hiljaisen oloinen, Cohen naureskelee Washington Postin haastattelussa.

Ei ole vaikea ennustaa, että Cohen ilmeestä tullaan tekemään vielä lukuisia memejä. Jo nyt reaktiot ovat naurattaneet ympäri kiekkomaailmaa.

Katso huvittava video tästä:

Dave Brown

@dave_brown24
And here it is, the moment @politiCOHEN_ finds out Barry Trotz resigned