HPK on nimennyt seurahistorian ensimmäiseksi urheilutoimenjohtajakseen Mika Toivolan. Aiemmin HPK Juniorijääkiekko Ry:n valmennuspäälliköksi valittu Toivola on saamassa paljon tehtävää, sillä hänen vastuualueelleen ulottuu edustusmiehistön lisäksi juniorijoukkueet aina C2-ikäryhmään asti.

– HPK:n urheilustrategian keskiössä on vahva yhteisöllisyys. Urheilujohtajan työpanos näkyy liigajoukkueen ohella vahvasti myös juniorien kilpajoukkueissa edistäen ja kehittäen HPK:n pelaaja- ja valmentajapolkuja, kertoo HPK Liiga Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Vihervuori tiedotteessa.

Toivola ei ole tehtävässään keltanokka, sillä hän toimi Porin Ässien urheilutoimenjohtajana vuodet 2011-2016. Häneltä löytyy paljon kokemusta myös päävalmennuksesta, kun hän työskenteli Ässissä, Pelicansissa ja Lukossa kaudet 2002-2011.

– Tottakai olen innoissani uudesta pestistä. HPK:n urheilujohtamisen konsepti on edelläkävijä, jossa nähdään kokonaisvaltaisesti pelaaja- ja valmentajapolut. On tärkeää, että toimenkuvassa on mukana junioripuoli. Tämä uusi konsepti motivoi minua työssäni eniten, Toivola kommentoi.

HPK Liiga Oy on valinnut historiansa ensimmäiseksi urheilujohtajaksi Mika Toivolan. Uusi toimenkuva ulottuu liigajoukkueesta C2-juniorien kilpajoukkueeseen. #HPK #Liiga #reteestioranssi

Lue tiedote: hpk.fi/hpkn-urheilujo…