Jääkiekon MM-turnausta isännöivä Tanska oli perjantaina voittanut Saksan rankkarikisan päätteeksi, mutta toisessa ottelussaan lauantaina tanskalaiset saivat liian kovaa vastusta. Yhdysvaltojen NHL-tähdet ottivat suvereenin 4-0 -voiton.

Ensimmäisessä erässä USA siirtyi 1-0 -johtoon Will Butcherin komealla laukauksella. Toisessa erässä Chris Kreider ja Cam Atkinson kasvattivat lukemat 3-0:aan. Nick Jensen teki kolmannessa erässä vielä neljännen maalin Butcherin syötöstä.

Yhdysvaltojen maalivahti Keith Kinkaid oli pelannut hienon ottelun jo Kanadaa vastaan, jonka Team USA voitti rankkarikisan päätteeksi 5-4. New Jersey Devilsin maalivahti Kinkaid oli vahva myös Tanskaa vastaan, joskin selvisi nyt 20 torjunnalla.

Tanskan maalia vartioinut NHL-vahti Frederik Andersen oli huomattavasti työllistetympi. Toronto Maple Leafsin veskari torjui 39 kertaa.