Siirtojytky muhii! MM-kisoissa loistanut maalivahti neuvottelee NHL-sopimuksesta

Maalivahti Elvis Merzlikins saattaa pelata ensi kaudella NHL:ssä.

The Athleticin toimittaja Aaron Portzline nimittäin kertoo Twitter-tilillään, että 24-vuotias Latvian maajoukkuemaalivahti on lentänyt Pohjois-Amerikkaan neuvottelemaan siirrosta Columbus Blue Jacketsin kanssa.

Merzlikinsin kohdalla tilanteen vaikeaksi tekee se, että hänellä on ensi kaudesta sopimus NLA-liigan HC Luganon kanssa, eikä sopimuksessa ole NHL-pykälää. Latvialainen olisi myös ennakkoon AHL-seura Cleveland Monstersin maalivahti, sillä hänen edellään ovat NHL-vahdit Sergei Bobrovski ja Joonas Korpisalo.

Merzlikins on noussut NHL:n porteille pelattuaan loistavan kauden Sveitsissä sekä MM-kisoissa. NLA-liigassa miehen torjuntaprosentti oli 42 ottelun jälkeen 92,1 ja MM-kisoissa kuudessa ottelussa 94,0.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.