Latvia-Suomi
Sunnuntaina 6.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat jatkuvat Suomen osalta jo heti sunnuntaina, kun vastaan asettuu tuttu vastustaja Latvia.

Suomi herkutteli Etelä-Koreaa vastaan 8-1 – voiton ja joukkueen peli varmasti rentoutui avausvoiton myötä. Suomen NHL-tähdet ovat isossa roolissa joukkueen mahdollisessa menestyksessä ja Latvian pitäisi olla Leijonille pelkkä suupala. Runsasmaaliselle ottelulle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Latvia-Suomi yli 5.5 maalia – kerroin 2.33!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Latvia aloitti MM-kisat voitolla, kun se kaatoi Norjan jatkoajan jälkeen. Voitto oli pieni yllätys, mutta osoitti samalla että Latviaa ei auta aliarvioida, aina taisteleva joukkue pystyy kyllä maalintekoon. Harjoitusottelut ennen MM-turnausta eivät liikoja luvanneet, joukkue hävisi neljä ottelua putkeen ennen kisoja. Latvia ei haikaile turnauksen kärkisijoista, vaan tärkeintä on välttää putoaminen B-sarjaan.

Suomi aloitti oman urakkansa upealla 8-1 – voitolla Etelä-Koreasta. etenkin Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen yhteispeli oli upeaa seurattavaa, ja kaksikko ratkaisi pelin jo käytännössä toisen erän alussa viimeistään. Suomen peli näytti raikkaalta ja vauhdikkaalta, toki taso oli MM-kisojen heikointa antia vastustajan puolelta. Latvia tarjoaa Suomelle jo astetta kovemman vastuksen, mutta Suomi lähtee ylivoimaisena ennakkosuosikkina myös tähän otteluun.

Arvio

 

Latvia ja Suomi ovat kohdaneet toisensa useasti MM-kisoissa. Edellisestä viidestä ottelusta Suomi on vienyt neljä, ja kolmesti tehnyt viisi maalia. Latvian lähivuosien ainoa voitto on vuodelta 2014, jolloin se voitti Suomen 3-2.

Suomen peli kehittyy koko ajan ja terävin kärki on kunnossa Ahon ja Teräväisen ketjun myötä. Leijonat järjestää jälleen maalijuhlat, tosin tämän illan vastustaja pystyy myöskin itse viimeistelemään.