Kanada-Tanska
Maanantaina 7.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat jatkuvat maanantaina usean ottelun voimin. Kisäisäntä Tanska joutuu kovaan testiin kun vastaan luistelee kivenkova Kanada.

Tanskan MM-turnaus on lähtenyt kohtalaisesti liikkeelle mutta Kanada on ollut totutun vahva. Reilulle Kanadan voitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Kanada – 3.5 – kerroin 2.00!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kanadan MM-turnaus on edennyt aika lailla odotetusti. USA:ta vastaan pelatussa pelissä varsinainen peliaika päättyi 4-4 ja USA nappasi voiton voittomaalikisan jälkeen. Sunnuntain päiväpelissä Etelä-Korea oli ainoastaan välipala, kun Kanada nuiji ottelusta peräti 10-0 – voiton. Kanadan hyökkäyspää on kiistatta kisojen kovimpia Connor McDavidin, Matthew Barzalin ja kumppaneiden johdolla, mutta puolustuspää ei ole aivan takavuosien tasoa. Jatkopelejä ajatellen sieltä löytyy Kanadan heikkous.

Tanskassa on ilmassa lätkäkuumetta, kun joukkue saa pelata kotikisoissa fanaattisen kotiyleisön edessä. Joukkue on saanut upeita vahvistuksia jopa NHL:stä asti, kun Toronton maalivahti Fredrik Andersen saapui joukkueensa ykkösvahdiksi. Lisäksi Tanskan joukkue on muutenkin laadukas, miehistöstä löytyy mm. Jesper Jensem, Nichlas Hardt, Frans Nielsen jne. Avausottelussa joukkue voitti Saksan voittolaukauskisassa, toisessa ottelussa USA nollasi Tanskan tylysti 0-4 tappioon. Kotikisojen hurmos saa joukkueen yrittämään jokaisessa pelissä aivan loppuun asti.

Arvio

Joukkueet ovat kohdanneet neljästi MM-karkeloissa aiemmin, Kanada on näistä voittanut kolme. Ainoa tasapeli on vuodelta 2003, Tanska ei ole koskaan onnistunut voittamaan Kanadaa MM-kisoissa.

Tanska saa apuja kotiyleisöstään, mutta Kandan taitotaso ja pelinopeus ovat liikaa. Ottelussa nähdään Kandan selkeä voitto, voittomarginaali voi olla jopa viisikin maalia.