© Kuva: Ilari Isotalo

MM-finaalissa lupa odottaa yhtä asiaa – ja se onkin rahanarvoinen etu!

Ruotsi – Sveitsi
Sunnuntai 20.05 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jos joku olisi ennen MM-turnauksen alkua sanonut Sveitsin pelaavan finaalissa, olisi sanojaa väitetty joko käkikellomaan kovaksi faniksi tai haukuttu optimistiksi. Sveitsi kuitenkin osoitti sekä puolivälierässä Suomea että välierässä Kanadaa vastaan, että se ansaitsee parrasvalot Kööpenhaminan illassa.

Riittääkö liito enää Ruotsia vastaan?

Sveitsi pelasi loistavasti lauantaina Kanadaa vastaan. Se hyökkäsi vaarallisesti ja puolusti tehokkaasti. Kaiken pelaamisen keskiössä oli energia: se oli luisteluvoimainen, ahnas kaksinkamppailussa ja viimeisteli viileydellä. Samat aseet, jotka toimivat Suomea vastaan, toimivat myös Kanada-ottelussa, kun soppaan lisättiin vielä todella uhrautuvainen puolustuspeli.

Toisaalta Sveitsin yllätyksessä oli lauantaina myös paljon satunnaisuutta. Kanada loi riittävät paikat voittaakseen, ja samaan aikaan Sveitsi rankaisi harvoista tonteistaan.
Nyt Sveitsi saa vastaansa kisojen parhaimman joukkueen. Sveitsin yllätysmahdollisuudet ovat edelleen olemassa, mutta nyt finaalin alla se joutuu taistelemaan väsymystäkin vastaan.

Onnistuuko joukkue latautumaan henkisesti ja fyysisesti kuluttavien pelien jälkeen vielä finaaliin samalla tavalla? Muistissa on vielä vuoden 2013 kisat. Silloinkin Sveitsi pelasi upeat kisat, mutta taipui finaalissa jo selvästi lukemin 1-5 ja juurikin Ruotsia vastaan.

Käkikellomaa pelasi lauantaina kuluttavan ottelun, ja Ruotsi pääsee finaaliin aivan eri energioilla kuin vastustajansa. Ruotsin voitto – ja vieläpä useamman maalin sellainen – ei olisi minkään sortin yllätys. Siksi vetovalinta on Ruotsin vähintään kahden maalin voitto.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Ruotsi -1,5 – kerroin 1,82!

Erilaiset lopputulemat selitettynä:

Jos Ruotsi voittaa 2 tai useammalla maalilla, saat 25€ panoksella 45,50€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos ottelu päätyy muutoin kuin Ruotsin vähintään 2 maalin voittoon, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.