Leijonien MM-puolustaja siirtyy Pohjois-Amerikasta KHL:ään – ”Paras paikka ottaa seuraava askel”

© Kuva: Getty Images

Puolustaja Ville Pokka jatkaa uraansa ensi kaudella KHL:ssä.

Nuori suomalaispuolustaja on pelannut viime vuodet AHL:ssä, mutta NHL-otteluita hänelle ei ole kertynyt tilille lainkaan. Tästä syystä Pokka on päättänyt lähteä hakemaan uralleen uutta nostetta KHL:stä ja Avangard Omskista.

– KHL on vahva liiga, jossa on paljon lahjakkaita jääkiekkoilijoita. Tiedän, että Avangard on seura, joka asettaa joka kaudelle kovan tavoitteen. Olen varma, että tämä on minulle paras paikka ottaa seuraava askel urallani, Pokka kommentoi venäläiselle Championat-sivustolle.

Parhaillaan Pokka pelaa Leijonien mukana MM-kisoissa, jossa hän on esiintynyt joukkueen ykköspakkiparissa. Sen lisäksi hän on saanut ylivoimalla hyvin vastuuta, sillä hän on Leijonien ykkösylivoiman ainut puolustaja.