KHL-sopimus julki! Suomalaisluotsi kaappasi entuudestaan tutun Leijonat-hyökkääjän

© Kuva: Ilari Isotalo
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Suomen maajoukkuehyökkääjä Veli-Matti Savinainen vaihtaa seuraa ensi kaudeksi.

KHL tiedottaa verkkosivuillaan, että suomalaiskonkari jatkaa uraansa kiinalaisen Kunlun Red Starin riveissä. Savinainen siirtyy kiinalaisseuraan Jugran riveistä, jota ei nähdä enää ensi kaudella KHL:ssä. Jugra on siirtynyt pelaamaan sarjaporrasta alemmas VHL:ään.

Leijonien MM-hyökkääjän siirto ei ole suuri yllätys, sillä Kunlunin päävalmentajana toimii ensi kaudella Jussi Tapola, joka on valmentanut miestä myös Tapparassa. Kunlunin apuvalmentajana toimii puolestaan Jyrki Aho.

Kuluneella kaudella Savinainen viimeisteli KHL:ssä 50 runkosarjaotteluun tehopisteet 9+8=17.

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!