Palaako hyökkääjä Teemu Pulkkinen kasvattajaseuransa Helsingin Jokereiden riveihin? Juuri tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että ei.

26-vuotias suomalaistykki kiinnostaa nimittäin todistetusti useita KHL-seuroja. Pelaajan kintereillä aiemmin ollut Lokomotiv Jaroslavl on kuitenkin pudonnut ainakin toistaiseksi pelistä ulos, sillä joukkueen ulkomaalaiskiintiö on täynnä.

Nyt venäläissivusto Sport-Express kertoo, että ainakin Avangard Omsk on niin ikään kiinnostunut Pulkkisen palveluksista.

– Hän on pelaajalistalla, joista olemme kiinnostuneita, mutta emme ole toistaiseksi tehneet päätöstä hänen suhteen, Omskin presidentti Maxim Sushinski paljastaa.

Suomalaishyökkääjällä ei ole toistaiseksi sopimusta mihinkään ensi kaudeksi, mutta todennäköisin suunta osoittaa KHL:ään. Pelaajan KHL-oikeudet ovat tällä hetkellä Dinamo Minskin hallussa.

Kuluneella kaudella Pulkkinen kiekkoili AHL:ssä Chicago Wolvesin riveissä. 75 runkosarjaotteluun hän viimeisteli komeat tehot 29+36=65. NHL:n puolella hän ei päässyt pelaamaan lainkaan.