Aleksander Ovetshkin innoissaan: ”Kaikki maksoivat hintaa”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals aloitti NHL:n idän konferenssifinaalit komeasti. Tampa Bay Lightning taipiui pääkaupunkilaisille 2-4.

Supertähti Aleksander Ovetshkin teki 2-0 -maalin aivan ensimmäisen erä lopulla. Lisäksi hän syötti Capitalsin neljännen maalin.

– Tajusimme vain, että meidän on pelattava omalla tavallamme. Ei sillä ole väliä millä sijalla olemme tai millä kierroksella olemme. Näkee kaikkien kavereiden panoksen maalivahti Braden Holtbystä alkaen. Kaikki olivat täysillä mukana ja kaikki maksoivat hintaa, Ovetshkin hehkutti NHL:n verkkosivuilla.

Ovetshkinin linjoilla oli myös Capitalsin valmentaja Barry Trotz.

– Tällä porukalla on hauskaa. He ovat rauhallisia. Heillä on todella hyvä työmoraali.  Kun on tällainen porukka, joka tykkää olla toistensa kanssa ja kokea näitä hetkia pudotuspeleissä, niin ei sen halua loppuvan, Trotz kommentoi NHL:n verkkosivuilla.