Winnipeg Jets sai pahasti lunta tupaan maanantain vastaisena yönä pelatussa pudotuspelien kolmannessa osaottelussa, kun joukkue kärsi murskaavan 2-6-tappion Minnesota Wildille. (Lue Jetsin ja Wildin pelistä lisää klikkaamalla tästä.)

Huonot uutiset eivät jääneet pelkästään nöyryyttävään tappioon, vaan myös Jetsin sairastupa täyttyi jättiläismäisellä pelaajalla.

203-senttinen ja 104-kiloinen puolustaja Tyler Myers loukkasi nilkkansa toisessa erässä, eikä pystynyt jatkamaan pelaamista sen jälkeen.

Jetsin päävalmentaja Paul Maurice ei ollut tyytyväinen Myersin loukkaantumiseen johtaneeseen epäselvään tilanteeseen, jossa Wild-hyökkääjä Marcus Foligno kolautti Jets-pakin sairastuvalle.

– En rakastanut sitä (taklausta), Maurice sanoi lehdistölle pelin jälkeen TSN:n toimittajan Pierre LeBrunin mukaan.

Lukuisista loukkaantumisista urallaan kärsinyt Myers on ollut Jetsin pudotuspelien hienoimpia tarinoita, kun hän on tehnyt kolmeen otteluun jo tehot 2+1. 28-vuotias järkäle ampui maalin juuri ennen loukkaantumistaan.

Katso Myersin loukkaantuminen ylhäällä olevasta YouTube-linkistä. Miehen maalin näet klikkaamalla alla olevaa Twitter-linkkiä.

Sportsnet

@Sportsnet
Beware of the Tyler Myers slap shot.