Vuoden maali? NHL-tähti otti ulkojääkikat käyttöön ja särki maalivahdin itseluottamuksen palasiksi

© Kuva: Getty Images

NHL:n tulokasseura Vegas Golden Knights jatkoi upeaa liitoaan, kun se kukisti viime yönä toisen läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin kuuluvan San Jose Sharksin. Vegas säilytti johtoasemansa päätöserän puolivälistä lähtien ja vei sarjapisteet maalein 3-2.

Ottelun voittomaalin on pakko olla yksi kauden kauneimmista. Viime kaudella vain yhdeksän maalia tehnyt William Karlsson viimeisteli kauden 42. osumansa tyylillä, jota näkee enemmän ulkojäillä kuin ammattilaistasolla.

Vegasin pelatessa alivoimaa Karlsson onnistui murtautumaan laidasta yksin läpiajoon. Perässä luistellut Brent Burns väsyi nopean ruotsalaisen tahdissa ja antoi tämän operoida tilanteen yksinään. Hyökkääjä otti tilanteessa kaiken ilon irti ja nosti kiekon yläkulmaan jalkojensa välistä.

Kotiyleisö oli luonnollisesti haltioissaan, kun Karlsson mursi Sharks-vahti Martin Jonesin itseluottamuksen palasiksi.

Onko tämä edes laillista? Vastaako tämä maali hyvää urheiluhenkeä, kun maalivahtia näin nöyryytetään?