Voi ei! Yle: Leijonille ikävä kieltäytyminen NHL:stä – ”Jää harmittamaan”

© Kuva: Getty Images

Leijonat sai huonoja uutisia NHL-jäiltä, kun Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustaja Markus Nutivaara ilmoitti jäävänsä sivuun Tanskan MM-kisoista.

Nutivaaraa vaivaa maaliskuun lopulla tullut olkapäävamma, joka ei ole vieläkään toipunut.

– En ole lähdössä MM-kisoihin, kävin juuri lääkärintarkastuksessa ja siellä todettiin, että vamma on edelleen päällä, Nutivaara sanoi Ylen haastattelussa.

– Halu olisi ollut kova, joten harmittaa kyllä. Tuttu valmentaja ja rooliakin olisi ollut tarjolla. Jää harmittamaan, mutta ei voi mitään, sillä olkapää ei toimi vieläkään. Siinä on se riski, että jos tulee oikeanlainen tälli, niin se voi mennä vielä pahemmaksi. Se tarkoittaisi todennäköisesti leikkausta. Onneksi nyt näyttäisi siltä, että selviän ilman puukkoa.

Nutivaara teki todellisen läpimurron NHL:ssä tällä kaudella, kun hän raivasi pelipaikan Blue Jacketsin neljän parhaan puolustajan joukosta. 23-vuotias oululainen teki 61 runkosarjapelissä tehot 7+16=23.