Tämä suomalaistähti on miljoonansa ansainnut: ”Hänen itseluottamuksensa menee katosta läpi!”

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin suomalaismaalivahti Antti Raanta jatkaa aivan ällistyttäviä otteitaan. Viime yönä Suomen aikaa Raanta torjui 41 laukausta ja päästi vain yhden maalin, kun Coyotes voitti vieraissa Calgary Flamesin maalein 4–1.

Jalkavammasta toipumisensa jälkeen Raanta on pelannut kolmen viime viikon aikana seitsemän ottelua ja voittanut niistä kuusi. Näissä kuudessa ottelussa Raannan torjuntaprosentti on käsittämätön 96,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,17.

Kaikkiaan Raanta on voittanut yhdeksän kymmenestä edellisestä ottelustaan. Viime viikolla Raanta valittiin koko NHL:n kakkostähdeksi, ja viime yön ottelussa ykköstähdeksi.

Raannan, 28, viime aikojen otteet ovat vakuuttaneet myös Coyotesin seurajohdon siitä, että raumalainen on yksi niistä kulmapaloista, joiden varaan seura haluaa tulevaisuuttaan rakentaa.

Kuten SuomiKiekko-sivusto eilen uutisoi, Arizona Sports-radiokanavan toimittajan John Gambadaron tietojen mukaan Raannalle on tarjottu neljän vuoden mittaista ja yli neljän miljoonan euron vuosipalkan tuovaa jatkosopimusta.

Myös joukkuetoverien mukaan Raannan vaikutus Coyotesille on massiivinen.

– Hänen itseluottamuksensa menee katosta läpi. Pelaamme jatkuvasti maailman parhaita pelaajia vastaan. Ja kun hän pelaa noin hyvin kuin pelaa, meidän muiden on helppo vain ratsastaa aallon päällä. Olemme todella iloisia hänen pelaamisestaan, hyökkääjä Max Domi kuvaili nhl.comin mukaan.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️