Tappara-Kärpät
Torstaina 26.4 klo 18.30
Liiga

Liigan finaalit kuin jatkuvatkin edelleen. Ottelusarja Kärppien ja Tapparan välillä on jo kutkuttavasti 3-2 Kärpille, ja Tappara pääsee hakemaan tasoitusvoittoa kotihallissaan.

Tappara on tehnyt finaalisarjasta Liigan huipennuksen veroisen, kun se on kaventanut otteluvoitot jo yhden päähän. Joukkueella on nyt momentum menossa, mutta Kärpät on edelleen vaarallinen vastustaja vieraissakin. Tasapelille löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Tappara-Kärpät X – kerroin 3.70!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tappara järjesti todellisen shown edellisessä pelissä Raksilassa, kun joukkue johti toisessa erässä parhaimmillaan 4-0! Kärpät kiri tasoihin mutta vain pari minuuttia ennen ottelun loppua Jukka Peltola räväytti joukkueen viidennen osuman, joka riitti myös voittoon. Tapparalla on nyt momentum jota se ei halua hukata, edellisessä pelissä vähän vaarattomampi laukaus aiheutti lähes aina maalipaikan tai meni jopa maaliin. Maalivahtipeli joukkueella on kunnossa, Dominik Hrachovina on ollut jälleen Tapparan kantavia voimia.

Kärpät taistelee ja taistelee mutta ottelusarja kiristyy koko ajan. Joukkue ei kotikentällään tuntunut saavan mistään kiekkoja sisään, ennenkuin aloitti kirinsä ottelun kolmannessa erässä. Kuuma kysymys joukkueen sisällä on aloittava maalivahti, aloittaako koko kauden selkeä ykkövahti Vehviläinen, joka on haparoinut viime peleissä vai viidennessä finaalissa kesken pelin sisään tullut Jussi Rynnäs. Maalivahtien peluutusta kannattaa tarkkailla ennen ottelun alkua.

Arvio

 

Kuudennesta ottelusta tulee varmasti erittäin varovainen, jossa pyritään välttelemään samanlainen hurlmhei-peli kuin tiistaina Oulussa.

Kärpät on materiaaliltaan edelleen hieman Tapparaa edellä, joka tasoittaa puntteja. Vierasvoitolla Kärpät juhlivat Suomen mestaruutta, joten panisten vuoksi tasapelin todennäköisyys nousee.