Päivän varma: Kärppien voitolla rahat tuplasti takaisin – päälle 50€ ilmaisvedot!

Kärpät-HIFK
Tiistaina 3.4 klo 18.30
Liiga

Liigan jännittävät välierät alkavat, ja toisessa otteluparissa Kärpät saa vastaansa HIFKin tiistai-iltana.

Kärpät on noussut kauden edetessä jopa suurimmaksi mestarisuosikiksi ohi Tapparan. Välierissä kotiedun turvin Kärpät on myös suosikki etenemään jatkoon. Kotivoitolle löydätkin upean kertoimen  Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Kärpät voittaa kertoimella 2.02

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kärpät raivasi omassa pudotuspelien avaussarjassaan Ässät tieltään puolivälierissä tyylikkäästi otteluvoitoin 4-1. Joukkue pystyi pitämään Ässien hyökkääjät poissa vaarallisilta paikoilta ja viimeistelemään itse tehokkaasti. Peli näytti juuri siltä miltä runkosarjan voittajan pelin kuuluisikin näyttää. Julius Junttila on jatkanut siitä mihin runkosarjassa jäi, Junttila on pelannut viisi ensimmäistä pudotuspeliä piste per peli-tahdilla, tehojen ollessa 2+3.

HIFK eteni jopa hieman yllättäen neljän parjaan joukkoon, kun joukkue kaatoi JYPin kuuden ottelun taiston jälkeen. Käännekohdaksi muodostui viides ottelu Jyväskylässä, jossa HIFK onnistui kääntämään 0-5-tappioaseman 7-6-jatkoaikavoitoksi. Patrik Carlsson oli tulikuuma ottelusarjassa, tehden kuuteen otteluun tehot 5+. Myös Joonas Rask sekä Erik Thorell ovat aloittaneet pudotuspelikevään vahvasti. Heikko vieraspelaaminen heittää ison varjon joukkueen mahdollisuuksiin välierissä.

Arvio

Kärpät on kotonaan todella vahva, ja täpötäysi Raksilan jäähalli ei varmasti anna etelän vierailijoille yhtään armoa. Kärpät esiintyy kotonaan vahvasti ja lyö heti kovan paineen päälle.

Välieräsarja tulee etenemään Kärppien tahdissa ja ensimmäinen kiinnitys finaalipaikkaan tullaan näkemään jo tiistai-iltana Oulussa kotijoukkueen hyväksi.