Tappara-Kärpät
Maanantaina 23.4 klo 18.30
Liiga

Liigan finaalit jatkuvat maanantaina Tampereella pelissä, jossa Kärpät voi ratkaista mestaruuden itselleen. Ottelusarja on vieralijoille ratkaisevantuntuisesti 3-0 – tilanteessa.

Kärpät on tällä hetkellä mentaalisesti ja jopa fyysisesti Tapparaa edelle. Yksi voitto erottaa joukkueen halutusta mestaruudesta. Vierasvoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Kärpät voittaa keroimella 2.75!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tappara on selkä seinää vasten. Joukkue on parantanut finaalisarjassa peli peliltä, mutta on silti hämmentävän kaukana Kärpistä. Nyt toisaalta on helppo tulla peliin, sillä joukkueella ei ole kuin voitettavaa. Keskittyminen on nyt vain tässä pelissä, ajatukset eivät saa olla yhtään pidemmällä. Henrik Haapalan ja kumppaneiden on löydettävä tehokkuus maalipaikoissa, nyt ei ole varaa missata yhtään maalintekopaikkaa.

Kärpät on ollut suvereeni hallitsija finaalisarjassa ja on ansainnut kaikki kolme voittoaan. Pudotuspeleissä aina vaikein paikka on sarjan katkaiseminen, ja finaaleissa tehtävä on vielä vaikeampi. Joukkueen valmennuksella on tiukka paikka, jotta keskittyminen on vain ja ainoastaan pelissä, eikä ajatukset harhaile mahdollisissa mestaruusjuhlissa. Kärppien ykkösketju on ollut finaalisarjan viimeisimmissä peleissä voiton takuuna, joukkueen tähdiltä vaaditaan vielä yksi keskittynyt huippusuoritus. Veini Vehviläiseltä vaaditaan vielä yksi huippuluokan suoritus mestaruuden ratkaisemiseen.

Arvio

Erittäin harvoin paras seitsemästä – pudotuspelisarja päättyy toiselle joukkueelle puhtaasti 4-0, etenkin finaalisarja, mutta Kärpät on näyttänyt olevansa joukkue joka pystyy mihin vaan. Runkosarjan voittaja näyttäisi jälleen vievän koko kauden mestaruuden nimiinsä.

Vierasottelusta huolimatta Kärppien voitto upealla kertoimella kiinnostaa, sen verran hyvässä liidossa kärppälauma on juuri nyt.