NHL:n epäonnisen supertähden tilanne on auki ennen pudotuspelejä

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightning saattaa joutua aloittamaan tämän kevään pudotuspelit ilman kapteeniaan Steven Stamkosia. Stamkos jätti runkosarjan lopun kolme viimeistä ottelua pelaamatta alavartalovamman takia, eikä hänen pelaamisensa ainakaan pudotuspelien alussa oli vielä varmaa.

Stamkos osallistui kuitenkin maanantaina joukkueen jääharjoituksiin, mikä on tietysti hyvä merkki.

– Ehdottomasti tämä oli askel oikeaan suuntaan. Tunsin oloni melko hyväksi kaikki huomioon ottaen, Stamkos totesi Globe and Mailin haastattelussa.

Stamkos on kärsinyt urallaan paljon loukkaantumisista. Ikävin takaisku hänelle sattui 2014, kun kanadalaisen olympiaunelma särkyi vakavan loukkaantumisen vuoksi. Kuluva kausi sujui kuitenkin melkein loppuun asti ilman ongelmia. Viime kaudella Stamkos pystyi pelaamaan vain 17 ottelua runkosarjassa.

Tällä kaudella Stamkos pelasi Tampassa 78 runkosarjan ottelua tehoilla 27+59=86.