Mikko Koivun ja Mikael Granlundin seuralle surkeita uutisia – peliaikakuningas sivuun tositoimista!

© Kuva: Getty Images

Mikko Koivun ja Mikael Granlundin edustama Minnesota Wild sai erittäin huonoja uutisia pudotuspelien alkamisen kynnyksellä. Dallas Starsia vastaan loukkaantunut puolustaja Ryan Suter joutuu pois tositoimista vielä määrittelemättömäksi ajaksi.

Suter loukkasi oikeaa jalkaansa otettuaan vastaan Stars-hyökkääjä Remi Elien taklauksen. Hän ei pystynyt varaamaan painoa jalalle ja jouduttiin avustamaan kaukalosta ulos. Paikallislehti Star-Tribunen toimittajan Sarah McLellanin mukaan Suterin pohjeluu on murtunut.

Wildilla on entuudestaan sivussa toinen kärkipuolustaja, Suterin pakkipari Jared Spurgeon. Hän kärsii takareisivammasta, joka pitää hänet sivussa vielä tovin.

Suter on Wildin peliaikakuningas. Hän kellottaa keskimäärin 26 minuuttia ja 47 sekuntia peliaikaa per ottelu. Häntä enemmän koko liigassa pelaa vain Los Angeles Kingsin puolustaja Drew Doughty, jonka keskiarvo on sekunnin enemmän. Tällä kaudella Suter on tehnyt tehot 6+45=51 ja se sivuaa hänen uransa parasta pistesaldoa kaudelta 2015-16.

 


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!