Mikä mättää, Patrik Laine? Maalipörssin voitto karkaamassa karulla tavalla

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Patrik Laineen taistelu NHL:n maalipörssin voitosta on saamassa todella karun lopun.

Venäläistähti Aleksandr Ovetshkin ampui viime yönä kauden 46. osumansa ja kohensi sillä johtoaan NHL:n maalipörssissä. Maalipörssin toisella sijalla majailevalla Laineella on maaleja kasassa 43, eikä siihen maalimäärään ole tullut muutosta pitkään aikaan.

Laineella on menossa kauden pahin kuiva putki todella pahaan aikaan. Hän ei ole tehnyt pisteen pistettä viimeiseen seitsemään otteluun.

Laineen pisteetön putki lähti liikkeelle maaliskuun 20. päivänä pelatussa Los Angeles Kings -ottelussa, jossa hän loukkasi jalkansa pahannäköisesti. Loukkaantumista ennen 19-vuotias maalitykki viiletti 15 ottelun pisteputkessa, kun tehoja tältä ajalta oli kertynyt huimat 18+8=26.

Nyt Laineen maalipörssin voitto alkaa näyttää epätodennäköiseltä, kun hänellä on enää kolme ottelua runkosarjaa jäljellä. On myös mahdollista ja jopa todennäköistä, että Jetsin päävalmentaja Paul Maurice huilauttaa viimeisissä peleissä kovassa rasituksessa ollutta suomalaista.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!