KooKoo on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Andrei Hakulisen ja maalivahti Samu Perhosen kanssa. Hakulisen sopimus on kaksivuotinen, kun taas Perhosen jatkopaperi on yksivuotinen.

KooKoon tiedote:

Hakulinen, 28, pommitti kauden ensimmäisellä puolikkaalla 29 otteluun yhdeksän täysosumaa ja yhteensä 19 tehopistettä, ennen kuin loukkaantuminen päätti miehen kauden joulukuussa. Kaudella 2016–2017 maaleja syntyi 14 ja pisteitä 24 kappaletta.

– Anrei oli kiihdyttämässä kohti uransa parasta kautta siinä vaiheessa, kun loukkaantuminen katkaisi sesongin. Tunnemme miehen jo miltei kolmen kauden ajalta ja tiedämme, että ”Uma” tulee nälkäisenä takaisin, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

– Hakulinen on kasvanut yhdeksi joukkueen luotetuista runkopelaajista ja kahden vuoden sopimus tuo tervetullutta jatkuvuutta.

#94 on mielissään päästessään käyttämään KooKoossa omia vahvuuksiaan, muun muassa erinomaista luisteluaan.

– Viihdyn KooKoossa todella hyvin ja olen saanut pelata lätkää omien vahvuuksieni kautta. Olen tosi iloinen kahden vuoden jatkosta, jonka päälle on hyvä rakentaa. Näiden kahden vuoden aikana haluan tuoda joukkueeseen sellaisen panoksen, joka auttaa KooKoon ensimmäistä kertaa playoffeihin, Hakulinen naulaa.

– Viime kaudesta käteen jäi luonnollisesti iso pettymys. Ilman loukkaantumisia uskon, että KooKoo olisi ollut kympin joukossa ja playoffeissa. Nyt olen joutunut katsomaan niitä pelejä TV:n välityksellä, joten omien pelien ja syksyn odotus on kovassa vauhdissa.

Hakulinen palaa syksyllä peleihin täydellä teholla.

– Kuntoutuminen on sujunut hyvin ja noin kuukauden päästä ukon pitäisi olla taas 100% kunnossa!

Maalivahti Samu Perhonen, 25, nosti kevätkaudella torjuntaprosenttinsa yli 91%:n. Isokokoinen torjuja muodostaa tulevallakin kaudella veskaritandemin Juha Järvenpään kanssa.

– Samu on tehnyt tunnollisesti töitä fysiikkansa eteen ja tulokset alkoivat näkyä tällä kaudella kaukalossakin. Hänestä on hyvää vauhtia kasvamassa voittava maalivahti Liigaan ja miksei jopa kansainvälisille kentille, urheilujohtaja Kultanen luonnehtii.

Perhonen on pelannut maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen alaisuudessa jo lähes kolmen kauden ajan.

– Olen viimein pääsemässä sisään pelityyliin, jota olemme ”Leken” kanssa ajaneet sisään jo reilut kaksi vuotta. On hienoa päästä jatkamaan työtä myös tulevalla kaudella, Perhonen sanoo.

– Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän treenejä ja ensi kauden pelejä, joissa otamme seuraavan stepin sekä henkilökohtaisesti että joukkueena kohti playoffeja!