Liiga julkisti kauden parhaat tulokaspelaajat – saako Pikkuleijonien MM-sankari lisää kunniaa?

Liiga juhlistaa päättynyttä kautta ensi keskiviikkona, kun se järjestää perinteisen palkintoseremonian. Tilaisuudessa jaetaan muun muassa perinteinen Jarmo Wasamo -palkinto, joka kuuluu kauden parhaalle tulokaspelaajalle.

Liiga on julkaissut palkinnon kolme ehdokasta.

Mukaan valittiin Porin Ässissä kiekkoillut ja Pikkuleijonissa maailmanmestaruuden voittanut Jesperi Kotkaniemi. Hyökkääjä pelasi runkosarjassa 64 ottelua, joista seitsemän pudotuspeleissä. Tehopisteitä 17-vuotias nuorukainen keräsi yhteensä 30 (10+19, 0+1).

Ehdolle pääsivät myös TPS:n Petrus Palmu ja SaiPan Jonatan Tanus.

Kolmikosta Palmu keräsi eniten pisteitä. Niitä kertyi runkosarjassa 36 (17+19) ja pudotuspeleissä kuusi (4+2). Vancouver Canucksin kesän 2017 varaus pääsi pelaamaan mitaleista, mutta TPS hävisi pronssiottelussa HIFK:lle.

Tanus oli SaiPan kauden toiseksi paras pistenikkari tehoilla 12+21.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½