Toronto Maple Leafs ja Boston Bruins valmistautuvat NHL:n pudotuspelisarjan toiseen otteluun, joka pelataan ensi yönä. Bruins pyrkii kasvattamaan eron 2:0:aan, kun se saa pelata jälleen kotiyleisön edessä.

Avausottelu herätti paljon keskusteluja, kun NHL-rottana tunnettu tähtipelaaja Brad Marchand yritti häiriä suomalaishyökkääjä Leo Komarovia ja nuolaisi tämän kaulaa kesken ottelun. NHL-fanit ottivat tilanteesta ilon irti ja ovat nauraneet ”kevään kuumimmalle rakkaustarinalle”.

Toronton ketjumuutoksien kautta lisää ”pusuja” on odotettavissa.

Nazem Kadrin pelikiellon seurauksena, päävalmentaja Mike Babcock siirtää Komarovin neloskentästä ykkösketjuun antamaan tukea Bostonin kärkihyökkäystä vastaan. Komarovin päävastuu on pimentää Marchand kaikkia laillisia keinoja käyttäen. Tilanne ei ole uusi suomalaiselle.

Toronton huippupelaaja Auston Matthews uskoo, että Komarov on päässyt Boston-pelaajan ihon alle, ja odottaa kaksikon ottavan vielä uudelleen yhteen.

– Komarov ja Marchand ovat aina toistensa kimpussa. Marchandin ärsyyntyminen antaa Leolle lisää bensaa, Matthews kertoo TSN:lle.

Pelissä pusuttelu ei haittaa Komarovia, vaan hän ottaa asian huumorilla. Hän pyrkii olla välittämättä siitä.

– Hän pussasi minua aikaisemmin tällä kaudella, mutta se on mitä on. Pelaan vain jääkiekkoa, siinä se, hyökkääjä totesi.

Seksuaalista häirintää?

Tästä kaikki alkoi:

Toronto-fanit ovat sosiaalisessa mediassa huomioineet iljettävän tempun. Hurjimmat kommentoijat toivovat, että asia tutkitaan seksuaalisena häirintänä, ja Marchand ansaitsee pelikieltoa – jopa linnatuomion.

Raavaiden miesten nuoleskelu NHL-pelissä on tuottanut myös hauskoja twiittejä.

Andrew Power

@APower27
Brad Marchand and Leo Komarov by game 7 #TMLtalk #NHLPlayoffs #BecauseItsTheCup

TSN Hockey

@TSNHockey
Marchand on Komarov in the first period. #TSNHockey #StanleyCup

Ari Shapiro

@ari_shapiro
Who knew that Brad Marchand’s favourite ice cream flavour was Leo Komarov?