Pittsburgh Penguins voitti perjantain vastaisena yönä ensimmäisen kohtaamisen Washington Capitalsia vastaan NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella.

Capitals johti ottelua toisen erän alussa jo lukemin 2-0, mutta sitten alkoi Penguinsin ykkösketjun oma show.

Penguins tykitti toisessa erässä hieman alle viiteen minuuttiin kolme maalia ja kamppailu päättyi lopulta lukemiin 3-2.

Penguinsin supertähti Sidney Crosby summasi tehot 1+1, kun taas pudotuspelien sensaatio Jake Guentzel kirjasi yhden maalin ja kaksi syöttöpistettä.

Huimaa yllätystarinaa kirjoittava Guentzel nousi tehoiltansa ansiosta NHL:n pudotuspelien pistepörssin yksinäiselle kärkipaikalle. 23-vuotias hyökkääjä on tehnyt pudotuspeleissä seitsemässä ottelussa täysin käsittämättömät tehot 7+9=16.

Nuori jenkkihyökkääjä on myös pudotuspelien maalipörssin jaetulla kärkipaikalla Crosbyn kanssa.