Yllätysratkaisu: Yli 800 NHL-ottelua tahkonnut entinen tähtipuolustaja lopettaa pitkän peliuransa!

© Kuva: Getty Images

Saksalaispuolustaja Christian Ehrhoff on päättänyt lopettaa 19 vuotta kestäneen peliuransa.

35-vuotias Ehrhoff pelasi NHL:ssä 12 kauden aikana yhteensä 789 runkosarjaottelua tehopistein 74+266=340. Pudotuspeleissä entinen huippupakki teki 73 ottelussa tehot 7+27=34.

San Jose Sharksiin vuonna 2001 neljännellä kierroksella (106.) varattu Ehrhoff edusti Sharksin lisäksi Vancouver Canucksia, Buffalo Sabresia, Pittsburgh Penguinsia, Los Angeles Kingsiä ja viimeisimpänä vuonna 2016 Chicago Blackhawksia.

– Olen päättänyt lopettaa peliurani 19 vuotta kestäneen ammattilaisuuden jälkeen. Kiitos kaikille seuroille, pelitovereille, valmentajille, joukkueiden henkilökunnalle ja faneille teidän tuesta sekä lukemattomista uskomattomista muistoista, Ehrhoff kirjoitti Instagramiin.

Ehrhoff on pelannut viimeisen kaksi vuotta Saksan DEL-liigassa Kölner Haien joukkueessa. Saksalaispakki sai uralleen mieluisan kruunun helmikuussa, kun hän oli mukana olympiahopeaa sensaatiomaisesti Etelä-Korean talviolympialaisissa saaneessa Saksan jääkiekkojoukkueessa.