Video: Järkälemäinen suomalaispakki yllätti maanmiehensä SHL:ssä – huikea ruoska vältti kesälomien alkamisen

© Kuva: Juha Tamminen

Ruotsin pääsarja SHL:n puolivälierissä taistelevan Färjestadin pakki Ilari Melart iski sunnuntaina ison maalin joukkueensa ja Skellefteån välisessä puolivälieräsarjassa. Osuma oli pienten marginaalien pelissä tärkeä, sillä karlstadilaispoppoo otti ensimmäisen kiinnityksen välieriin tiukasti numeroin 3-1.

Melartin osuman voit katsoa täältä tai alta.

Lähes kaksimetrinen ja yli satakiloinen pakki ei pisteillä juhli. Esimerkiksi runkosarjan 46 ottelussa syntyi tehot 4+5, mutta jäähyminuutteja kertyi peräti 94.

Sunnuntain maali sen sijaan oli Suomen maajoukkuepaitaakin kantaneelle puolustajalle SHL:n pudotuspeliuran toinen.

Melartin pakkipari Färjestadissa on Jesse Virtanen, joukkueen rosterissa suomalaisista oli myös Niklas Fogström. Parasta seitsemästä -meneltemällä ratkottavaa ottelusarjaa voitoin 3-1 johtavan Skellefteån maalilla puolestaan torjui Joni Ortio.