Tulikuumassa vireessä oleva HIFK-vahti huilivuorossa

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n maalivahti Kevin Lankinen on ollut tulikuumassa vireessä viime aikoina, mutta lauantaina kuuma maalivahti on kuitenkin vaihdon puolella Jyväskylässä, kun JYP isännöi HIFK:ta kolmannessa puolivälieräottelussa. HIFK:n maalilla aloittaa lauantaina Atte Engren.

Lankinen oli Jyväskylän ensimmäisessä kohtaamisessa huikea ja torjui HIFK:lle 2-1-vierasvoiton. Eilen perjantaina Lankinen teki parhaansa, mutta HIFK joutui silti taipumaan jatkoajalla JYPille 1-2-lukemin. HIFK:n menestys ei ole kuitenkaan jäänyt Lankisesta kiinni, sillä kahden pudotuspelin torjuntaprosentti on huikea 96,05.

Engren ei ole pelannut vielä tämän kauden pudotuspeleissä. Runkosarjassa hänelle kertyi 41 ottelua torjuntaprosentilla 91,4.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½