Taivas varjele! Ruotsalainen NHL-tähti räväytti häikäisevällä ilmaveivillä – ”Se vain tapahtui”

Nashville Predatorsin ruotsalaistähti Filip Forsberg häikäisi huimalla taituruudellaan yön NHL-kierroksella.

Forsberg otti San Jose Sharksin maalin takana liikkeestä kiekon mailansa lavan päälle ja kiepautti sun upeasti Martin Jonesin vartioimaa maalia kohti. Jones ei tiennyt ollenkaan mitä tilanteessa tapahtuu, mutta ruotsalaisen epäonneksi kiekko kilahti tolppaan ja maali jäi syntymättä.

– Se vain tapahtui. Se oli niin lähellä kuin voi. Olen ajatellut sen tekemistä jo pitkään. Se oli lähimpänä. Toivottavasti saan vielä uuden yrityksen, Forsberg kommentoi pelin jälkeen Predatorsin verkkosivujen toimittajan Robby Stanleyn mukaan.

Forsberg kirjasi pelissä huikeat tehot 0+3, kun Predators otti vakuuttavan 5-2-voiton.

Katso Forsbergin ilmaveivi alta:

Washington Capitalsin venäläistähti Jevgeni Kuznetsov yritti myös ilmaveiviä muutama päivä sitten. Kurkkaa video siitä klikkaamalla tästä.