Dinamo Riika-Jokerit
Torstaina 1.3 klo 19.30
KHL

KHL-runkosarja päättyy Jokereiden osalta vierasotteluun Dinamo Riikaa vastaan.

Jokerit haluaa lopettaa runkosarjan hyvällä esityksellä, ja reilulle vierasvoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

Jokerit -1 – kerroin 2.07! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Dinamo Riika on ylivoimaisesti Läntisen konferenssin viimeisenä, se on kerännyt kaikista joukkueista vähiten pisteitä, 47. Puolustus toimii kohtalaisesti mutta maalinteko on tökkinyt pahasti, mm. Jokerit on tehnyt lähes 50 osumaa enemmän tällä kaudella. Joukkue on pelannut jo liian pitkään ilman suurempia tavoitteita, kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Joukkue on ottelun päässä kesälomasta.

Jokerit voitti olympiatauon jälkeen SKA Pietarin, joka pelasi vajaamiehisenä ottelun. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet kolme voittoa, joka on kohtuullinen suoritus. Pudotuspelien kotietu on hallussa, jota voidaan pitää kovana suorituksena. Joukkueen huolenaihe on puolustajien terveystilanne, paljon pakkeja on pudonnut kokoonpanosta pitkin kevättä, ja hyökkääjiäkin on välillä peluutettu puolustajan tontilla. Paljon kulminoituu mm. Eeli Tolvasen onnistumiseen hyökkäyspäässä, tehot löytyivät pitkän tauon jälkeen SKA-pelissä.

Arvio

Tasoero joukkueiden välillä on selkeä. Jukka Jalosen luotsaama joukkue pelaa tiiviisti yhteen, jokaisen rooli on selkeä ja joukkue puhaltaa yhteen hiileen.

Jokerit haluaa varmasti kuitata tammikuussa tulleen tappion Dinamolle. Jalonen varmasti painottaa runkosarjan lopettamiseen hyvällä esityksellä, pelikuri ei voi löystyä vaan hyvä peruspelaaminen tulee säilyttää ottelun alusta loppuun. Latautunut ja laadukkaampi Jokerit päättää runkosarjan komealla voitolla.