NHL-luotsi paljasti: Jesse Puljujärven turha unelmoida ykkösketjuun – antoi selvän perustelun!

Sport yrittää katkaista Lukon voittoputken! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Edmonton Oilersin päävalmentaja Todd McLellan alotti viimeaikoina täysin uuden kokeilun liittyen suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärveen.

McLellan istutti Puljujärven hieman yllättäen vasempaan laitaan, joka ei ole erityisen tuttu pelipaikka oikealla laidalla enemmän pelanneelle 19-vuotiaalle superlupaukselle.

– Hän on pystynyt lataamaan ja ampumaan. Se ei tarkoita sitä, etteikö hän saa maalipaikkoja myös hänen normaalilla pelipaikallaan oikeassa laidassa. Mielestäni Jessellä on taito ampua kiekkoa ja huijata maalivahteja myös vasemman laidan puolelta. Moni pelaaja pystyy pelaamaan samalla tavalla, epäluonnollisella puolelta. Annetaan hänelle mahdollisuus ja katsotaan mihin tämä etenee, McLellan perusteli Edmonton Sun -lehdelle.

Puljujärvi on pelannut viime peleissä Oilersin kolmannessa ketjussa yhdessä Ryan Stromen ja Anton Slepishevin kanssa.

Puljujärvi ollaan nähty tällä kaudella vaiheittain Oilersin kärkikentässä megatähti Connor McDavidin rinnalla, mut McLellanin mukaan tähän asiaan on tulossa toistaiseksi päätös.

McLellan haluaa pitää Puljujärven poissa kärkikentistä, koska näin nuori suomalaispeluri ei kohtaa välttämättä niin usein vastustajan parhaita puolustavia pelaajia.

– Olemme nostaneet Jessen ylivoima-aikaa. Olemme laittaneet hänet vasemmalle laidalle ja se ei välttämättä ole vielä kovin tuttu paikka hänelle, joten emme mielellään pidä häntä vastustajan parhaita puolustajia ja ketjuja vastaan. Jessellä ja Stromella on ollut hyvää yhteyttä, siinä on mahdollisuus, McLellan kertoo.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Sport yrittää katkaista Lukon voittoputken! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!