JYP tiedotti sunnuntaina nettisivuillaan, että 28-vuotias puolustaja Ossi Ikonen ja joukkue sopivat kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää Ikosen hurrikaanipaidoissa aina kevääseen 2020 saakka. JYP-kasvatti pelaa tällä hetkellä uransa ensimmäistä täyttä Liiga-kautta, ikää tuijottamalla varsin kokeneena.

Toivakassa syntynyt pakki voitti alkuvuodesta JYPissä Euroopan mestaruuden. Hän on pelannut pääsarjassa 64 ottelua, mutta Mestiksessä koitoksia on vyöllä pudotuspelit huomioiden jo yli 300.

Liigan puolivälierissä HIFK:n kohtaava joukkue viesti viikonloppuna myös toisesta pakkisopimuksesta. Puolustaja Alex Lindroos jatkaa Jyväskylässä kaksivuotisella pahvilla.

– Nämä tällaiset Linkin kaltaiset kehitystarinat ovat kilpaurheilun suola. Erilaisia taustoja, mutta yhteisiä unelmia. Alex Lindroos saapui 3,5 vuotta sitten harrastekiekon (EHC Helsinki) puolelta meidän A-nuorten kevätleirille näytille. Valoisa ja ahkera kaveri on voittanut paljon sieluja puolelleen Jyväskylän seudulla sen jälkeen, urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari taustoitti.

Lindroos on tällä kaudella edustanut myös Pelicansia 10 pelissä ja Mestiksen Peliittoja 20 ottelussa. Ennen tätä sesonkia hän viiletti hurrikaanipaitojen takalinjoilla Nuorten SM-liigassa ja Mestiksessä JYP-Akatemian sotisovassa kahden kauden ajan.