Liiga-seura menetti kolme pelaajaa sairastuvalle – päävalmentaja jyrisi ottelun jälkeen

© Kuva: Ilari Isotalo

Lukko hävisi lauantain Liiga-kierroksella kotonaan HPK:lle lukemin 2-3. Ottelun jälkeen erityistä keskustelua herätti Lukon loukkaantumistilanne.

Lukko menetti jo aiemmin tällä viikolla Chris VandeVelden leikkauspöydälle ja tänään tuli lisää miehiä sairatuvan puolelle. Ville VahalahtiJyri Marttinen sekä Lauri Tukonen jättivät pelin kesken.

– Vuodesta toiseen on sama homma. Tätä samaa tapahtuu neljä-viisi kertaa saman kauden aikana. Odotetaan, pistetään ykkösketjuun ja ylivoimaan, Virta lateli Tukosen rikkaaseen loukkaantumishistoriaan liittyen.

– Korostan, että en halua häntä syyttää. Eikä se ole hänen vika, eikä tappio ole hänen vika.

Kuvio on enemmän kuin tuttu. Tukonen on ehjänä ja parhaimmillaan vahvistus mille tahansa joukkueelle Liigassa, mutta mies ei yksinkertaisesti pysy kasassa. Mutta onko häntä pakko laittaa kentälle?

– Kyllä se vähän pakottavaa on siinä tapauksessa, että jos seurajohdolle sanon, että kalleimmasta päästä oleva pelaaja on pelikuntoinen ja laitan sen katsomoon tekemällä itse päätöksen, että hän ei ole minun mielestä valmis pelaamaan.

– On se jumalauta jonkunnäköinen vastuu jollekin muullekin, vaikka täällä ollaan totuttu, että miksei valmentaja kanna joka asiasta vastuuta. Aika moni päävalmentaja on peräkkäin täällä yrittänyt sitä vastuuta kantaa, Virta puhkui.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.