Karmea törmäys NHL:ssä! Supertähti osui tuomariin – paareilla sairaalaan (video)

Jääkiekkoerotuomarin työ ei ole läheskään yhtä riski- ja loukkaantumisaltis kuin pelaajan, mutta joskus tuomaritkin valitettavasti saavat kaukalossa pahoja osumia.

Viime yönä nähtiin NHL:ssä yksi kauden pahimmista pelaajan ja tuomarin yhteentörmäyksistä. Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid kelasi aivan laidan vieressä täyteen vauhtiin, pelasi kiekon laidan ja Columbus Blue Jacketsin puolustajan Zach Werenskin välistä itselleen ”biljardisyötöllä” ja yritti kiertää Werenskin kentän puolelta.

McDavid kuitenkin törmäsi Werenskin jalkoihin ja menetti tasapainonsa. McDavid syöksyi pää edellä suoraan linjatuomari Steve Bartonin jalkoihin, ja tämä lensi kaaressa McDavidin yli. Barton iski päänsä kovalla voimalla jäähän ja jäi makaamaan kentälle.

Pari minuuttia kestäneiden hoitotoimenpiteiden jälkeen Barton vietiin kaukalosta paareilla ambulanssiin ja edelleen sairaalaan.

Oilersin asioista raportoivan Sportsnetin toimittajan Mark Spectorin tietojen mukaan Barton oli sairaalassa hyvävointinen, mutta jäi tarkkailtavaksi yön yli.

– Näyttää siltä, että tämä päättyy hänen osaltaan aivan hyvin, Spector tviittasi.

Katso hurja törmäys jutun alussa olevalta videolta.