Jets-tähden kamala loukkaantuminen toi Patrik Laineelle vakavan ”muiston” – antoi karmivan paljastuksen!

Winnipeg Jets sai sunnuntain vastaisena yönä 4-2-voittoon päättyneestä Dallas Stars ottelusta jobinpostia, kun joukkueen tähtipuolustaja Jacob Trouba loukkaantui.

Viime viikolla kaukaloon kahden kuukauden mittaisen loukkaantumisen jälkeen palannut Trouba sai yön Stars-ottelussa mojovan tällin tähtihyökkääjä Jamie Benniltä.

Trouba oikeastaan lähti itse hakemaan keskialueella taklausta, mutta järkälemäisen Bennin vastaus oli niin tulinen, että jenkkipakki oli täysin pyörryksissä tilanteen jälkeen. Trouba pääsi horjuen juuri ja juuri takaisin vaihtopenkille, eikä häntä nähty enää sen koommin kaukalossa.

Kaksi maalia ottelussa iskenyt suomalaistähti Patrik Laine seurasi tilannetta hyvin läheltä ja hänellä tuli heti mieleen oma karu loukkaantuminen viime kaudelta.

– Se tapahtui kesken pelin, joten en kerennyt siinä kohtaa ajattelemaan sitä kovinkaan paljoa. Olin ottavana osapuolena viime vuonna, mutta en edes muista yhtään mitään siitä taklauksesta. Toivottavasti hänellä (Trouballa) on edes muutama muistikuva – eikä hän menettänyt tajuntaansa. Meidän täytyy vain toivoa, että hän on kunnossa, Laine sanoi pelin jälkeen Winnieg Sunin mukaan.

Katso Trouban loukkaantumiseen johtanut taklaus klikkaamalla tästä.

Lue Laineen ottelusta lisää ja katso hänen maalit tästä!