HIFK – JYP
Perjantaina 23.3. klo 18.30
Liiga

HIFK:n ja JYP:n välinen pudotuspelisarja jatkuu perjantaina Helsingissä. Mr.Green tarjoilee isäntien voitosta suorastaan älytöntä kerrointa uusille asiakkaille. Normaalisti kerroin 2,23 onkin nyt 8,00 erikoistarjouksen ansiosta!

HIFK voitti ensimmäisen ottelun 2-1 Jyväskylässä ja lähtee suosikkina tähän peliin. Saat napattua HIFK:n voitosta upean kertoimen, kun seuraat näitä alle kirjoitettuja ohjeita.

Lyö veto: HIFK voittaa – saat huippukertoimen 8,00!

OHJEET:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili ja tee talletus
3. Laita otteluun HIFK-JYP vetoa HIFK:lle korkeintaan 8€ panoksella. Tehostettu kerroin päivittyy automaattisesti kupongille. Voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia!

Miten matsissa käy?

HIFK:n ja JYP:n ensimmäinen kohtaaminen oli varovainen, jopa kyttäilevä. JYP loi ottelussa maalipaikkoja riittävästi, mutta helsinkiläiset olivat viimeistelyssä tehokkaampia. Se oli voiton avain keskiviikkona.

Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta keskiviikon ottelussa oli JYP:n kovat aloittajat. Jarkko Immonen esimerkiksi vaikutti voittavan kaikki aloituksensa, ja tilastot ottelun jälkeen olivat samaa mieltä. Jos joukkue häviää liikaa aloituksia, on se silloin pakotettu juoksemaan kiekon perässä. Tässä on yksi HIFK:n kehityskohta perjantaille.

HIFK:n maalilla pelasi keskiviikkona Kevin Lankinen – ja erinomaisesti mies pelasikin. Jos HIFK aikoo mennä sarjasta jatkoon, erinomaista maalivahtipeliä vaaditaan jatkossakin. Tämän ei pitäisi olla ongelmia, sillä perjantaina mahdollisesti torjuntavuoron saava Atte Engren on yhtä kova luu hänkin.

Arvio

Ottelu on ennakkoon todella tasaväkinen, mutta kotietu nostaa HIFK:n suosikin asemaan. Kotijoukkueen kerroin 8,00 on todella kova tarjous, ja se on pakko hyödyntää tässä kohtaa!