Illalla parrasvaloissa, aamulla oppitunnilla – NHL-huippulupaus ei saapunut harjoituksiin koulukiireiden takia!

Boston Bruins vahvisti hiljattain kokoonpanoaan, kun se solmi tulokassopimuksen olympialaisissa ihastuttaneen hyökkääjän Ryan Donaton kanssa. 21-vuotias sentteri jakoi turnauksen maalipörssin viidellä osumallaan.

Debyytti Bostonissa oli suoraan kuin satukirjasta. Donato nousi tappioon päättyneen ottelun ykköstähdeksi, kun hän keräsi maalin lisäksi kaksi syöttöä. Kesän 2014 kakkoskierroksen varaus teki siis lähtemättömän vaikutuksen Bostonin vaativaan yleisöön ja sai paistatella parrasvaloissa.

Kuin monessa muussakin tuhkomotarinassa, myös Donaton arki koitti satumaisen yön jälkeen. Joukkueen tuorein sankari ei osallistunutkaan seuraaviin aamuharjoituksiin, kun hänen oli lähdettävä koulutunnille.

Donato aikoo valmistautua tänä keväänä maailman parhaan yliopiston -titteliä kantavasta Harvardista, joten harjoitusten poissaolot saattavat todennäköisesti lisääntyä.

– Tietenkin se on hankalaa yrittää tasapainoitella koulun ja työn kanssa, mutta unelmani on valmistautua Harvardista. Aion vähentää koulukiireitä, mutta minun täytyy viimeistellä tämä lukukausi, jotta pysyisin tahdissa. En halua laittaa sitä sivuun seuraaviksi vuosiksi, Donato kertoo WEEI-lehdelle.

Boston Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy kertoi, että Donato on keskiviikon ottelussa mukana.

 

 

 


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!