Huh huh! Mikko Rantanen kirjoitti huimaa NHL-historiaa – tähän temppuun on kyennyt vain muutama suomalainen tähtipelaaja!

© Kuva: Getty Images

Mikko Rantanen teki häikäisevän tempun torstain ja perjantain välisen yön NHL-kierroksella, kun hän ampui Colorado Avalanchen ainoan maalin 1-7-tappioon päättyneessä ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan.

Rantanen kirjoitti historiaa, kun hänestä tuli NHL:n kaikkien aikojen neljäs suomalaiskiekkoilija, joka on pystynyt ylittämään maagisen 80 tehopisteen rajan. Sensaatiomaista kautta pelaava TPS-kasvatti on summannut 73 pelaamassaan ottelussa tehot 27+53=80.

80 tehopisteen rajan NHL:ssä ovat rikkoneet suomalaisista Jari Kurri (10 kertaa), Olli Jokinen (2) sekä viimeisimpänä kaudella 2010-11 Teemu Selänne (9).

Katso Rantasen osuma klikkaamalla tästä.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️