Video: Kultakypärä sai karua kyytiä Liigassa – tehopakille tuntuva pelikielto!

Liiga tiedotti sunnuntaina kotisivuillaan, että sarjan kurinpitodelegaatio on määrännyt TPS:n Ilkka Heikkiselle neljän ottelun pelikiellon lauantaina 17. helmikuuta pelatussa TPS-Lukko-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Pakki huilaa siis huomisen Jukurit-pelin, sekä 2.-3. maaliskuuta ottelut JYPiä ja Pelicansia vastaan ja Sport-mittelön 6. maaliskuuta.

Kakku oli seurasta töötistä, jossa Heikkinen taklasi Lukon kultakuuppa Arttu Ilomäen laitaan. TPS-pelaaja sai pienen rangaistuksen sekä käytösrangaistuksen syynä pään tai niskan alueelle kohdistunut taklaus.

Ruudun videon tilanteesta voit katsoa täältä.

Raumalaislähtöisen pakin menestys kirpaisee TPS:ää. Hän on nimittäin iskenyt 53 ottelussa komeat pinnat 16+16.