Tämä seura on kuin NHL:n Leijonat – ”Kritiikki on kovaa, kun peli ei kulje”

Montreal Canadiens on yksi NHL:n seuratuimmista seuroista. Sen on huomannut hyvin myös kiekkovalmentaja Ismo Lehkonen, jonka poika Artturi pelaa joukkueessa.

– Kyllä sitä tulee vaihto vaihdolta Montrealin pelaamista seurattua, kiitos oman nappulan, Lehkonen huomauttaa.

Canadiensin meno on ollut tällä kaudella tuskaista. Pudotuspeliviiva on jo kymmenen pisteen päässä.

– Median paine on valtava. Se on vähän kuin Leijonilla täällä kotimaassa. Kritiikki on kovaa, kun peli ei kulje, Lehkonen huomauttaa.

– Etenkin kotona pelaamisessa stressi tuntuu tällä hetkellä olevan suuri. Kehosta on vaikea ottaa silloin parhaita tehoja irti, Lehkonen tietää.

Lehkosen mukaan Suomessa on ehkäpä vain yksi henkilö, joka ymmärtää täysin Montrealin tämän hetkisen tilanteen.

Saku Koivu joutui tai sai olla kapteenina seurassa pitkään sellaisina aikoina, kun tulosta ei tullut. Hän varmasti muistaa tilanteen, Lehkonen sanoo.

Montreal kohtaa tänä iltana Anaheimin kotikaukalossaan. Ottelu tulee suorana lähetyksenä Viasat Urheilu HD-kanavalta alkaen kello 20.05.

Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantaista 2.2. klo 16.00 maanantaihin 5.2. klo 9.00 asti. Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavat ovat auki operaattoreiden kaapeli- ja laajakaistajakelussa. Viasat Urheilu on auki myös antenniverkon alueella ja kanavan ohjelmat ovat lisäksi katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa.

Viaplay on viikonloppunakin maksullinen. Katso tarkemmat tiedot www.viasat.fi/avoinviikonloppu.