Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine oli jälleen viime yönä Suomen aikaa näyttävästi esillä ottelun ratkaisuhetkillä – harmi vaan, että täysin väärällä tavalla.

Jets jahtasi ottelun viimeisellä minuutilla New York Rangersin 2–1-johtoa kiinni ilman maalivahtia. Jostain omituisesta syystä Laine oli Jetsin pelaajakuusikosta alimmaisena. Jetsin hyökkäyksen katkettua hyökkäyssiniviivalla Rangers toimitti kiekon Jetsin puolustusalueelle, missä Laine sai kiekon b-pisteen yläkaarten kohdalla.

Laineella oli tilaa ja aikaa vaikka muille jakaa, mutta suomalaistähti päätyi perin omituiseen ja todella heikkoon ratkaisuun. Laine yritti noin kolme metriä siniviivan ”alapuolelta” pitkää syöttöä vasempaan laitaan, mutta osui suoraan kevyesti karvaamaan tulleen Kevin Hayesin lapaan. Tästä kiekko kimposi Michael Grabnerille, joka sinetöi Rangersin 3–1-voittolukemat tyhjään maaliin.

Yleensä Jetsin fanit suhtautuvat suomalaiseen maalitykkiin hyvin suopeasti, mutta nyt Laine ei saanut kaikilta faneilta pelkkiä silittelyjä.

– Roskaa Laineelta, eräs fani twiittasi.

– Laine on melkoinen ongelma puolustuksellisesti, toinen säesti.

Katso ratkaisumaaliin johtanut Laineen paha harhasyöttö tästä linkistä.