Washington-Vegas Golden Knights
Sunnuntaina 4.2 klo 19.30
NHL

Metropolitan – ja Pacific-divisioonan kärkijoukkueet iskevät yhteen, kun Washington Capitals saa vieraakseen kauden suuryllättäjän Vegas Golden Knights

Washingtonilla on kalavelkoja maksettavana, ja kotivoitolla onkin upea kerroin Coolbetin kautta. Coolbet tarjoaa ensimmäisen talletuksesi tuplana aina 150€ asti.

Washington voittaa – kerroin 2.40! Lunasta myös huipputarjous:

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Washington pelaa viime vuosilta tutulla kaavalla. Runkosarjassa menestystä tulee ja pudotuspelipaikka on hallussa jo käytännössä helmukuussa. Pelkkä menestys runkosarjassa ei enää riitä, joukkueelta odotetetaan tekoja myös kevään pudotuspeleissä. Tässä iso osa on myös pistepörssiä johtavalla Alex Ovetchkinilla (32 osumaa) joka on aikaisemmilla kausilla hävinnyt kuvasta kevään kovien pelien koittaessa. Viime peleissään Washington on ollut ongelmissa, viidestä edellisestä ottelusta kasassa on vain kaksi voittoa.

Vegas on on ollut kauden ehdoton yllättäjä, joka on lyönyt kaikki ennakko-odotukset jo moneen kertaan. Joukkueella on hallussaan runkosarjan toinen sija, ja etenkin kotonaan Las Vegasissa se on ollut erittäin vahva. Jalkanopeus, sitoutunut pelitapa ja näyttämisen halu ovat kantaneet yllättävänkin pitkälle. Erik Haula on ollut yllätysjoukkueen yksi kovimmista yllättäjistä, suomalaisella on jo nyt kasassa 20 maalia! Vegas on voittanut neljä ottelua viimeisestä kuudesta ja päässee aloittamaan pudotuspelit kotiedun turvin.

Arvio

Joukkueet kohtasivat Las Vegasissa jouluaaton alla viime vuoden puolella. Tuon ottelun Vegas voitti puhtaasti 3-0. Kotijoukkueella on siis takaisinmaksun paikka kotiyleisönsä edessä. Vaikka Vegas on edelleen vahvassa liidossa, tulee sillekin etenkin vieraissa tappioita siellä täällä. Lisäksi Vegasin yllätysmomentti ei enää päde, joukkueet osaavat jo peluuttaa pimennysketjujaan Vegasin kuumia pelaajia vastaan. Lisäksi iso, vahva Washington on paha vastustaja hieman pienikokoiselle Vegasille. Washington nappaa ottelusta kotivoiton, ja Ovetchkin lisää maalisaldoaan yhdellä tai useammallakin osumalla. Kotivoitto hyvällä kertoimella kelpaa veikkaajille!