Kärpät-Jukurit
Perjantaina 9.2 klo 18.30
Liiga

Perjantai-iltana pelataan täysi kierros kotimaista Liigaa. Kärpät pyrkii varmistamaan runkosarjan voittonsa heikon Jukureiden kustannuksella.

Kärpät jatkaa Jukureiden surkeaa kautta Mr.Greenin kautta saat loistavan kertoimen reilulle kotivoitolle ja päälle 50€ ilmaisvedot! Lisätietoa tarjousta saat heti alta.

Kärpät -2.5 – kerroin 2.40! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kärpät pystyy varmistamaan runkosarjan voittonsa ottamalla jäljellä olevista otteluistaan pari voittoa. Käytännössä runkosarjan voitto on jo varma. Viimeisestä viidestä ottelustaan joukkue on voittanut neljä, ja tappiopelistä TPS:n vieraana se pystyi nappaamaan myös pisteen mukaansa. Julius Junttila on kiinni runkosarjan voitossa, nuori tähti on nakuttanut tehot 12+39 ja pelaa yli piste per peli-tahtia.

Jukureiden kausi on ohitse, ja ainoa tavoite pitää olla säilyttää kasvonsa loppukauden peleissä. Tavoite vaikuttaa vaikealta, sillä torstai-iltana joukkue romahti odotetusti HIFK:ta vastaan häviten peräti 8-0. Jopa valahtaminen sarjajumboksi on mahdollista, jos pisteitä ei ala tulemaan. Yksi voitto edelliseen seitsemään peliin on auttamatta liian vähän.

Arvio

Kärpät on voittanut edelliset kolme kotiotteluaan, eikä mikään ennakoi sitä, etteikö hieno kotiputki voi jatkua. Vaikka joukkueelta on muutama runkopelaaja Korean olympiajoukkueessa, ei joukkueen taso häntäpään Jukureita vastaan laske liikaa. Kärpistä löytyy uusia ja nälkäisiä vastuunkantajia, joille heikohko Jukurit on juuri sopiva vastustaja. Kotivoitto maalin parin erolla houkuttelee kyllä pelaajia. Kärpät on päästänyt Liigassa vähiten maaleja, 105. Reilu kotivoitto kelpaa veikkaajille varmasti.