Nyt on kovaa tekstiä – vaisuja pinnoja iskevälle NHL:n suomalaisjyrälle mielettömät kehut!

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:ssä tällä kaudella pinnat 5+10 iskenyt ja tehotilastoon lukeman +4 kerännyt Leo Komarov ei otsikoissa usein loista ainakaan numeroiden ansiosta. Viidessä edellisessä kamppailussa noin vartin keskiarvolla pelannut ja tehotilastossa miinukset välttänyt suomalainen nauttii Toronto Maple Leafsin pääkäskijä Mike Babcockin suurta luottoa.

Luotsi on sanonut NHL.comin suomenkielisten sivujen mukaan useasti, että suomalaishyökkääjää voi hyödyntää missä ketjussa hyvänsä. Juuri tämä luotsia miellyttää eniten.

– Pidän hänessä juuri siitä, että Leo pystyy pelaamaan isoja minuutteja ja kantamaan vastuuta todella hienosti. Kova työmoraali on osa häntä, ja Leo on mahtava esimerkki koko joukkueelle, valmentajalegenda oli ylistänyt sivuston mukaan Maple Leafs Hot Stovelle.

Urallaan mm. maailmanmestaruuden ja olympiapronssia voittanut hyökkääjä on kuulunut Maple Leafsin luottopelaajiin jo useamman kauden ajan. Hän pelasi torontolaisjoukkueessa ensimmäisen kerran jo kaudella 2012-13, ja on viihtynyt siellä yhtäjaksoisesti lukuun ottamatta seuraavaa kautta, joka meni KHL:ssä Dynamo Moskovan sotisovassa.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!