Mitä ihmettä? Nyt on masentavaa tekstiä – Jaromir Jagrilta hurja arvio omasta kunnostaan!

© Kuva: Getty Images
Leijonat kohtaa EHT:ssä Ruotsin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Tsekkiläislegenda Jaromir Jagrin osalta menneet kuukaudet ovat olleet mollivoittoisia. Hänen yksivuotinen sopimus NHL:ssä ja Calgary Flamesissa purettiin, lisäksi olympialaiset jäivät NHL:stä poissiirtyneeltä konkarilta haaveeksi.

Jagrin Reutersille antamat kommentit kertovat karua kieltä hänen nykyvireestään. Viimeisen NHL-kauden saldoksi jäi pisteet 1+6=7: Tsekkiläislegenda tietää itsekin, että hän on kaukana parhaimpien päiviensä vireestä.

– Toivoin, että jos olisin voinut pelata Tsekissä tai muualla Euroopassa ja totutella isoon kaukaloon, niin olisin ollut riittävän hyvä auttamaan maata, hyökkääjä viittasi reilun viikon päästä starttaaviin talviolympialaisiin.

– Mutta tällä hetkellä en ole valmis. En ole hyvä, enkä ole pelannut montakaan peliä, joten ei ole mitään mahdollisuutta, HC Ocelari Trineciin siirtynyt tsekki mietti.

Leijonat kohtaa EHT:ssä Ruotsin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!