Missä tehot? Jesse Puljujärvi pitkässä maalittomassa putkessa – edellisestä osumasta yli kuukausi

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi ei ole onnistunut viime aikoina maalinteossa.

19-vuotiaalla suomalaishyökkääjällä on ollut itse asiassa erittäin vaikeaa. Puljujärvi on pelannut viimeiset 13 ottelua ilman maalia, kun viimeisin osuma on syntynyt 20. tammikuuta Vancouver Canucksia vastaan. Eikä siinä vielä kaikki: kyseinen maali on myös ainut viimeisen 22 ottelun aikana.

Kyseinen maaliton putki on huolestuttava, sillä samalla Puljujärven peliaika on väliajoin romahtanut alle 10 minuuttiin. Viimeisimmässä ottelussa nälkäinen suomalaishyökkääjä pelasi kuitenkin yli 15 minuuttia.

Vaikka Puljujärvi ei ole kerännyt ainuttakaan tehopistettä helmikuun aikana, näyttää hänen kauden pistesaldonsa 42 ottelun jälkeen lukemia 9+6=15. Kyseisistä tehopisteistä yhdeksän (6+3) syntyi vahvan joulukuun aikana.

Viime kaudella Kärpät-kasvatti esiintyi NHL:ssä 28 ottelussa tehopistein 1+7.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.