Jaromir Jagrilta paljastus: taistelee koko ajan polvivamman kanssa – ”Tuntui pahemmalta kuin uskoin!”

© Kuva: Getty Images

Jaromir Jagr paljasti torstaina Tshekissä pitämässään lehdistötilaisuudessa, että on kamppaillut jo pitkään oikeaa polveaan vaivanneen nivelsidevamman takia.

Polvivamma hidasti entisestään 45-vuotiaan legendan vauhtia NHL-kaukaloissa, ja Calgary Flames päästi miehen lähtemään Tshekkiin.

Jagr toivoo pystyvänsä polvivaivastaan huolimatta pelaamaan lauantaina vierasottelun Benatky nad Jizerouta vastaan. Samaa toivovat pikkuseuran fanit: ottelu on siirretty Libereciin 7500-paikkaiselle areenalle, joka on myyty loppuun.

Jagr tapasi lääkärin keskiviikona, pian Tshekkiin saavuttuaan. Ensimmäinen harjoitus Kladnon kanssa oli kivulias.

– Tänään minusta tuntui pahemmalta kuin uskoinkaan. Lääkärit kertoivat, että polven pitäisi tulla paremmaksi, mutta että se olisi kipeä muutaman seuraavan päivän ajan, Jagr kertoi lehdistötilaisuudessa CBC-sivuston mukaan.

Jagr äityi jopa runolliseksi kuvaillessaan elämänasennettaan ja nykyistä fyysistä vointiaan.

– Yritän aina pysyä positiivisena. Rakkaus on mielestäni suurin voima maan päällä. Rakastan jääkiekkoa koko ajan, kuten olen aina rakastanut. Olen aina antanut ja uhrannut sille kaikkeni. Se on tärkein tekijä, joka auttaa pelaamaan niin pitkään kuin mahdollista, Jagr kuvaili.

– Mutta sitten, on myös kroppa, Jagr tokaisi lakonisesti.

Kroppa, ja sen vaivat, jos mikään, Jagrin pysäyttää. Sitten aikanaan.