Antti Raanta taas ilmiliekeissä – pohjusti jumbojoukkueen hurjan nousun ilmiömäisillä torjunnoilla

© Kuva: Getty Images

Antti Raannan leveä hymy on kauden mittaan ollut välillä hieman tavallista väkinäisempi, mutta viime yönä Suomen aikaa raumalaisella oli taas aihetta hymyillä kilvan Hangon keksin kanssa.

Arizona Coyotesin suomalaismaalivahti venyi 25 torjuntaan, kun Coyotes haki sensaatiomaista lähentelevän vierasvoiton Minnesotasta. Wild on NHL:n parhaita kotijoukkueita, ja se johti ottelua toisen erän puolivälissä jo 3–0.

Coyotes löysi kuitenkin jostakin uuden vaihteen ja nousi 18 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua ilman maalivahtia pelatessaan tasoihin 3–3 Nick Cousinsin osumalla. Cousins oli iskenyt myös tärkeän 1–3-kavennuksen. Lopulta Coyotes voitti ottelun Clayton Kellerin jatkoaikamaalilla.

Raanta piti Coyotesia pystyssä etenkin kolmannessa erässä ja jatkoajalla. Pian Cousinsin 1–3-kavennuksen jälkeen Raanta torjui hienosti Jason Zuckerin läpiajon, ja jatkoajalla Raanta otti näyttävän tuplatorjunnan Wildin ylivoimahyökkäyksessä.

Voitto katkaisi Coyotesin neljän ottelun tappioputken. Voitosta huolimatta Coyotes jatkaa edelleen tukevasti koko NHL:n jumbona.

Raannan tilastot jumbojoukkueen maalin suulla ovat kelvolliset. 30 ottelusta Raannalla on tilillään yhdeksän voittoa ja viisi jatkoaikatappiota. Miehen torjuntaprosentti on 91,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,63.

Katso Antti Raannan torjunta Jason Zuckerin läpiajoon tästä linkistä.

Katso Raannan jatkoajan huippupelastus tästä linkistä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.